top of page
Fay_dallas_spread2_MG_8134.jpg

FEMALE LEADERSHIP

Et år med fordypning i feminint lederskap

Fullføring av FemaleMastery er et must, for å kunne gå videre med FemaleLeadership. Men det betyr ikke nødvendigvis at FemaleLeadership er for alle som har fullført FemaleMastery. Dette kurset tilbyr ekstrem verdi, nye erfaringer, nye opplevelser, en dypere dykk i din sjel, vennskap for livet om du vil, nye verktøy, nye måter å se deg selv som kvinne på og ny livserfaring. FemaleLeadership  utfordrer deg, og krever kjærlig av deg.

Dette er for deg som vil vibrere og utforske den kvinnen du er. Du er lei av ditt A4 liv, og av alle de venner og kollegaer du har, som ikke tørr å leve ut sitt fulle potensiale. Dette er en arena hvor du kan være deg selv 100%. Du er sterk alene, men du er uovervinnelig med et søsterskap og et fellesskap hvor du kan være 100% deg selv. Du har god god kjennskap til dine søstre, og du er klar for å gå videre i livet med de.

FemaleLeadership ønsker at du skal leke fullt ut og bringe frem hele din Divinity, altså hele din hellighet. Du blir utfordret til å få frem alle dine ansikter som kvinne, uansett hva de måtte være. FemaleLeadership vil ha deg ut av skapet og inn på din egen arena, vise frem hvem du er, være i høy vibrasjon og holde deg påslått som en våken og levende kvinne synlig i samfunnet.

 

Vi gir deg støtte når du trenger det, vi gir deg power til å snakke høyt ut, og til å praktisere å spørre og å motta hjelp når livet føles for mye.

4  arbeidshelger + en bonus velvære helg, på ett år

Sett av helgene du finner under her. Vi serverer kaffe, te, vann, frukt, nøtter og litt sjokolade på vårt program.

 

Gjennom en eksperimenterende form fungerer kurset som en inkubator og et laboratorium som øker ditt potensiale til sitt ypperste. Du lærer nye verktøy, får nye opplevelser, nye vennskap om du vil, nye måter å se deg selv på og ny livserfaring. FemaleLeadership støtter deg, utfordrer deg og krever kjærlig av deg.

 

FemaleLeadership ønsker at du skal leke fullt ut og bringe frem hele din Divinity, altså hele din hellighet. Du blir utfordret til å bringe frem alle dine ansikter som kvinne, uansett hva de måtte være.

 

FemaleLeadership vil ha deg ut av skapet og inn på din egen arena, vise frem hvem du er, være i høy vibrasjon og holde deg påslått som en våken og levende kvinne, synlig i samfunnet.

 

Vi gir deg støtte når du trenger det, vi gir deg power til å snakke høyt ut, og styrke til å praktisere det å spørre og motta hjelp når livet føles for mye

 

Når og hvor

Alle fysiske samlinger vil i utgangspunktet være i mitt vakre hjem CasaBlanca. Sett av helgene du finner under her. Vi serverer kaffe, te, vann og litt snacks.

 

Årskurset innebærer 4 læringshelger, og to Bonus nytelseshelger.

Det er viktig at du setter av alle 6 helgene for deg og din utvikling.

 

Om de strenge restriksjonene knyttet til Corona fortsetter, kommer Fay til å dele gruppen i 2, slik dere alle får muligheten til å starte FemaleLeadership i januar. Den andre alternative helgen er 15.-17. januar. Det er satt opp en menigsmåling inne på Facebooksiden vår, slik at du kan kryssa av hvilken helg som passer for deg. Vi løser dette slik, da jeg har vært i kontakt med Thon Hotell, og de heller ikke har lov til å ha oss 12 stk i samme rom under gjeldende regler.

 

FemaleLeadership helger:

9-10. januar 2021

20-21. mars 2021

19-20. juni 2021

25-26. september 2021

 

Bonus helg 1 30-31. oktober 2021 -The Well

Vi møtes til full nytelse på The Well, du betaler selv din billett og overnatting

Bestill selv ditt rom her, dette er en kosehelg. https://thewell.no/hotell

Denne helgen blir det bading, nyting og felles middag. Helgen innebære små søte oppgaver. Du skal være i full nytelse av deg, din kropp, det du har lært og dele i Søsterskap.

 

Vi møtes fra lørdag kl 12.00 - til søndag etter frokost.

 

Bonus helg 2 4- 5 desember Jul i Oslo

Julegaveshopping på Karl Johan på Oslo sitt julemarked – det beste en kvinne vet...

Vi har innlagte champagnepauser, og julebord på Theatercaféen kl 19.00 Du betaler selv middag og drikke. De som har lyst sover denne natten på Grand Hotell og kjører Spa og frokost sammen søndag den 5.12 JUHUUUUUU!!!!!!!!!

 

Bestill ditt rom her: Grand Hotel Karl Johan

Del gjerne rom med en søster!!

 

Vi spiser på julemiddag på Teatercafeen lørdag kveld og nyter Oslos deilige jule atmosfære. Fay bestiller bord: https://www.theatercafeen.no/

 

Zoom møter:
De digitale møtene skjer på Zoom følgende mandager kl 19.00

Dato 1.2 mandag kl 19.00

Dato 5.4 mandag kl 19.00

Dato 3.5 mandag kl 19.00

Dato 5.7 mandag kl 19.00

Dato 2.8 mandag kl 19.00

Dato 1.11 mandag kl 19.00

 

Vi har opprettet en egen Zoom link til FemaleLeadership:

Zoom link FL2021

 

Passord om du blir spurt er: FL21

 

Bonus 3 Fay 1-1

Du får også 6 timer med 60 minutters 1-1 coaching med Fay. Disse kan du starte å ta ut allerede i uke 50 i 2020. Etter dette kan du velge å gå inn på en av 1-1 pakkene til Fay.

 

Link til Fays 1-1 kalender finner du her: Fay 1-1 Booking

 

 

Året er skreddersydd for læring, latter, alvor, glede, og er en nytelse og reise i deg selv som kvinne.

 

Fay

bottom of page