top of page

Historien om

FAY

Fay vokste opp i hjertet av en drabantby i Oslo, hvor livet lærte henne en ting eller to om å være tøff for å overleve. Men alt endret seg da hun tok en tur til Miami i 2009. Denne reisen åpnet opp døren til hennes indre femininitet.

Nå er Fay lidenskapelig opptatt av å hjelpe kvinner med å omfavne sin kvinnelighet, og hun er fast bestemt på å få deg til å elske og verdsette det fantastiske ved å være kvinne. For henne handler det om å øke stoltheten over å være kvinne, noe som i sin tur styrker din egen identitet. Fay er her for å minne deg om kraften som ligger i din egen femininitet.

Fay event 030623 (15).jpg
Fay event 290423 (48) (1).jpg

Mission

Fremme verdien av både gode feminine og maskuline kvaliteter for kvinner og derigjennom skape et varmere, mer inkluderende samfunn.

 Det er viktig å merke seg at disse "feminine" og "maskuline" egenskapene ikke er begrenset til ett kjønn. Alle ledere, uavhengig av kjønn, kan og bør arbeide med å integrere en balanse mellom disse tilnærmingene i sin lederstil for å oppnå best mulig resultat.

Fay event 030623 (233).jpg

Vision

" To uplift humanity by empowering women to turn on their female power! 

fay

Fay event 290423 (79) (1).jpg

Jeg sier:

Det du tenker i dag, er din fremtid i morgen. Jeg tenekr at dagens kvinner må slå på sitt indre feminine og maskuline lederskap. Slik at verden fylles av bærekraftig og innovativt lederskap, slik som Dalai Lama sier!

Fay event 290423 (30).jpg

CV

Entrepenør sjel

Etter nesten ti år i en mannsdominert salgsbransje, hvor mine ideer ble oversett og min sjef tok æren for mitt arbeid, innså jeg at jeg måtte forlate dette hektiske livet. Det var på tide å gjenopprette balansen og finne min indre femininitet.

Jeg tok en utdannelse som grafisk designer og startet mitt eget selskap. Etter en tur til The School of Womaly arts i 2009, fulgte 10 år med reiser til New York og jeg sartet med empowerment kurser for kvinner iNorge.

• 10 år salgserfaring

• 20 års entrepenør erfaring

• 16 års selvutvikling (NLP Bandler, Mama Gena)

•Utviklet flere online kurs

• Utviklet eventet Sisterhood over siste 6 år

• Utviklet 3 typer spirituelle kort

• Designet Drømmejournalen

• Designet Boost ditt selvbilde- arbeidsbok

• Prosjektleder for sitt funkis hus - Draumehuset NRK

• Foredragsholder for privat og bedrift

• Bygget en solid epost liste

Fay event 030623 (59).jpg

Fays Univers

I enhver kvinne bor det er rike av skjulte skatter. For å slå på din intusijon, har Fay utviklet et Univers hvor du ved enkle hjelepmidler kan snu din oppmerksomhet innover og se ditt lys. 

Spirituelt

Du er en sjel i en kropp.

Lær å slå på din kvinnekraft ved enkle men effektive hjelpemidler designet og utviklet av Fay Skandsen.

SuperPower-Vifteperspektiv.png

super
power

Alle har en superkraft

Lær å slå på din superpower. Kortene er utviklet over en 10 års periode med kvinner. Hvert kort har kun et ord, og ordet er magisk. Det dukker opp i samtaler med kvinner, jeg har dokumentert disse ordene -og skape selv refleskjons kort av de. Brukes både i terapi og i grupperom, men også for deg som vil se innover.

Fay event 030623 (61).jpg
FeminintiltreknIMG_0806.jpg

Feminin Tiltrekning

Law of attractioen kortene får deg til å sette foksu på positiv tankegang og skape en stolt identitet rundt din feminintet.

MakeItHIMG_0798.jpg

Make it Happend

Kortene setter fokus på gamle dyder, så du kan sette fokus på enkelte områder i ditt liv og bli minnet på et dagens tema for deg.

Fay event 030623 (200).jpg

fay power

En reise i søken etter visdom

De siste 20 årene - eller kanskje til og med litt mer - har vært en magisk reise fylt med læring, utforskning og selvoppdagelse. Jeg er beæret over å dele denne reisen med hver av dere, og jeg vil gjerne dele noen av mine inspirasjonskilder og erfaringer som har formet det og de jeg har blitt inspirert av når jeg lager mine programmer for kvinner.

Kayla Osterhoff (@HerBiorythm) har vært en av mine lysende stjerner i studien av syklusforskning. Hennes dyktighet og innsikt har vært en uendelig kilde til inspirasjon.

Jeg har fordypet meg i NLP (Neuro-Linguistic Programming) med noen av de mest fremragende mesterne som Richard Bandler, Paul McKenna og John LaValle. Deres visdom om positiv tenkning og fokusendring har hatt en dyp innvirkning på min egen reise.

Min tid i Damanhur, Italia, hvor jeg studerte alkymi under veiledning av 10 ulike lærere, inkludert Goura Loto, har bidratt til å forme min forståelse av forvandling og transformasjon.

Konseptet skjønnhet har blitt utforsket med hjelp av bla Roger Scruton, mens energikurver og søsterskap har blitt inspirert av Mama Gena og mine 10 år på The School of Womanly Arts i New York, der jeg har hatt gleden av å lære fra kloke kvinner som Dr. Christina Northrup, Danielle La Porte og Marie Forleo.

Jeg har også brukt over 12 år i arbeid med kvinner i grupper og terapi, og jeg ser frem til å dele mine erfaringer med dere som en del av kurset. I tillegg har jeg studert Silva Ultra Mind og flere programmer med Iris Hall, som har utvidet min forståelse av energier, kommunikasjon med den andre siden, kanalisering og psykometri.

Mitt liv har vært en magisk reise fylt med søken etter de beste lærerne og mesterinner verden har å tilby. Fra London til Edinburgh, Miami til New York, Damanhur til Vietnam - hver destinasjon har brakt unike innsikter og visdom.

Jeg er utdannet grafisk desinger og skaper og utformer alt mitt grafiske materiale selv her på Fayhouse med min mann og livspartner Øystein.

Jeg har vært 5 år i Radiorakel og jeg har deltatt på programlederskolen. Jeg fortsetter å bli inspirert og å inspirere. 

kiss kiss Fay Skandsen

bottom of page