top of page
Logo-Pink2.png
Fay event 030623 (141).jpg

Vi  tilbyr din utvikling

Fay event 290423 (64).jpg

Boost ditt selvbilde

Boost dittt selvbilde, er et online grunnkurs som alle kvinner starter med i Fayhouse.

Fay event 290423 (183) (2).jpg

Foredrag

Fay har dedikert seg til å styrke kvinner gjennom inspirerende foredrag og verdifulle workshops. Er din bedrift interessert i å utforske det feminine lederskapet? Fay tilpasser skreddersydde foredrag og workshops til din bedrift.

Feminint lederskap handler om å utvikle "soft-skills" som er nøkkelen til å forme en sunn bedriftskultur og fremme innovasjon og vekst i organisasjonen.

Fay event 290423 (87).jpg

Dive into success

Dive into Success er din vei til indre feminint lederskap og entreprenørskap, støttet av erfarne veiledere og et mangfold av relevante temaer.

Pink Peonies

human
design

Know thyself!

I våre programmer så tilbyr vi deg en fullstending chart i Human Design. Du kan også booke en start pakke hos vår Human Design coach Eline.

 

Hun setter opp en full chart på deg, og du får ca 1, 5 times veiledning.

Tid ca 5 timer med forarbeidet. Gi deg selv denne gaven, kr 3.500,-

DU ER DEN KVINNEN

Du er den viktigste kvinnen i ditt liv. Ikke ta livet så alvorlig, men ta deg selv på alvor. Slå på din superpower og vis verden hvem du er og hva som bor i deg.

Fay Skandsen

Fay event 030623 (204).jpg

female leadership

Årsprogram

Oppdag Ditt Indre Lederskap Gjennom Feminint Lederskap:

Bli med oss på en unik reise i vår årlige Female Leadership-program. Utforsk kraften i feminint lederskap sammen med en engasjert gruppe kvinner.

 

•Fire Helgemøter, Uendelig Vekst:

Samles fysisk fire helger i året for dyp dykking i feminint lederskap. Disse helgene gir deg sjeldne muligheter for personlig vekst.

•Zoom-samlinger - Støtte Gjennom Hele Reisen:

Mellom møtene på Zoom opprettholder vi samholdet, deler erfaringer og styrker vår personlige utvikling.

• Inspirerende Historier:

Del historier og erfaringer som inspirerer og beriker din egen reise. Utforsk kvinnehistorien og din egen lederkraft.

Velkommen til en reise inn i ditt eget lederskap, feiring av kvinnekraften og vekst sammen med oss. 

Fay event 030623 (118).jpg

super
woman

8 moduler online program

• Intuitiv Superwoman - Slå På Din Kvinnelige Intuisjon:

Dette 8-modulers online programmet dykker dypt inn i den naturlige kvinnelige intuisjonen. Lær hvorfor å stole på ditt indre kompass, din indre Gudinne, kan hjelpe deg med å ta de riktige beslutningene for å skape ditt ønskede liv.

 

• Avgjørelser Med Mening:

Oppdag hvordan du kan velge riktig partner, karriere og bosted ved å forstå og lytte til din intuitive kraft. Dine valg har en betydelig innvirkning på livet ditt, og dette kurset gir deg verktøyene du trenger for å trå stødig i retningen av dine drømmer.

 

•En Overraskelse i Posten:

Som en ekstra bonus mottar du en spennende overraskelsespakke i posten med verdifulle spirituelle verktøy, inkludert kort for spirituell veiledning, en pendel for å utforske din intuisjon, og rennende salvi for å skape et harmonisk miljø.

Bli med oss på Intuitiv Superwoman og slå på din kraftige kvinnelige intuisjon!

Fay event 030623 (151).jpg

Boost ditt selvbilde

8 modluer online grunnkurs - Elsk deg selv

Selvkjærlighet og Skjønnhet i Åtte Moduler:

Dette grunnkurset består av åtte moduler som tar deg med på en dyp utforskning av selvkjærlighet og skjønnhet. Lær hvordan du kan omfavne og feire deg selv og din kropp.

•Du vil lære å styrke ditt indre, heve ditt selvbilde, og aktivere ditt indre feminine lederskap på en dypere måte. 

•Skjønnhetens Viktige Rolle:

Forstå hvorfor skjønnhet er viktig for kvinner, ikke som et pålagt ideal, men som en naturlig uttrykksform for din unike individualitet.

•Gjenskaping av Kvinnelig Historie:

Oppdag at kvinners historie er mye mer enn det som tradisjonelt har blitt fortalt. Utforsk søsterskapets kraft og historien om matriarkiet, som var en viktig del av vår fortid.

Skjermbilde 2023-09-14 kl. 19.28.19.png

dive into
success

Dive into Success: Fødselen av Entreprenører

Dive into Success er ikke bare et program; det er en kreativ reise som ofte gir liv til entreprenører. Dette skyldes en enkel sannhet: I enhver kvinne finnes en gave, en uutviklet perle, som hun er ment å dele med verden.

Når hun finner trygghet i seg selv, kvitter seg med tvil og slår på sitt indre lys, blomstrer ideene, og hennes gave begynner å skinne.

Programmet er konstruert rundt live-sendinger og helge-møter som er fulle av innsikt og kunnskap. Vi har satt sammen et team bestående av seks eksperter innen ulike felt, alle klare til å støtte kvinner i å mestre selvledelse og fremme sunne samarbeidsferdigheter.

 

Bli med oss på Dive into Success, og la oss sammen utforske dine potensialer, forme dine drømmer og hjelpe deg med å nå nye høyder som en sterk, selvsikker entreprenør

Programmene

Alle programmene er testet og utviklet av Fay Skandsen.

Programmene er laget kun for kvinner, for at du skal forstå hvor kraftfull du er som kvinne. Du vil bli gladere, mer fargerik, få mer mot og bli stolt av at du er deg.

FAY SKANDSEN

Anthon Walles vei 14 a 1337 Sandvika

Bankgiro:1503.86.71895

©2021, www.fayhouse.no • Terms & Conditions • Privacy Policy
bottom of page