top of page
Logo-Pink2.png
TRIBEBACK.jpeg
252018534_2027806530718984_5196224152470123317_n.jpg

Helene Narvesen

Tannpleier og regnskapsmedarbeider.

Hos Fay har jeg lært å stå sterkere i meg selv, har fått bedre selvfølelse, jeg er ikke lenger avhengig av andres tilbakemelding, jeg tør å være hele meg og tør å vise feminin kraft.

 

Før var jeg usikker, stolte mer på andre enn på meg selv, hadde ikke egne meninger, fulgte andres fotspor, mens nå tør jeg å gi mer faen, har fått bedre selvtillit, elsker meg selv på en ny måte og kjenner at det da er lettere å gi kjærlighet til de rundt meg, jeg er blitt min beste venn.

Jeg ønsker å anbefale Fays Empowerment program til andre fordi hun er energisk, engasjert, hun er en fantastisk kursholder og hun lever seg inn i hver enkelt kvinne og ser den enkeltes muligheter. Hun har også en unik innsikt i hvordan vi kvinner er oppbygd både på det feminine og kroppslige og du lærer hvordan du skal stole på deg selv og bruke kraften du har i deg til å være den du er.

 

Fay er en engasjert, entusiastisk dame som lever seg inn i hver enkelt kvinne, hun ser hvert enkelt individ på en ny måte. Hun kan også være direkte og skremmende samtidig som hun er morsom og har god humor. Hun har flotte kursdetaljer og brosjyrer som er fine å skrive i når man går inn i seg selv.

 

Fays største styrke er at hun er engasjert og motivert og vil hjelpe kvinnene hun har rundt seg til å få et bedre liv.

Jeg har deltatt på flere av Fay eventer, jeg har tatt Elsk deg selv, Female Leadership og Superwoman. Jeg jobber også frivillig på Fays eventer som wingwoman. Jeg elsker Søsterskipet og gleden vi sammen deler, og alt vi lærer. Det er alltid gøy rundt Fay.

LuxuryInfluencers-Separator-1.png

Margrete Dysjaland

Tidligere Lokal og Fylkespolitiker i Rogaland, heste entusiast.

Hos Fay har jeg lært at jeg vet svarene selv, men jeg trengte et push til å tørre å stå i det å gå ut i verden fordi jeg er god nok akkurat som jeg er.

 

Jeg vil anbefale Fays Empowerment program fordi du får de verktøyene du trenger for å bli en bedre utgave av deg selv. Slik at du kan gå ut i livet å blomstre fordi det er det vi er ment å gjøre alle sammen.

Fay er crazy, hun er fantastisk til å provosere slik at jeg får gjort den jobben jeg trenger å gjøre.

Årskurset Female Leadership har vært en fantastisk reise sammen med andre damer. Jeg har sett at vi er forskjellige, men likevel trenger vi det samme. En som loser oss igjennom utfordringene livet kan gi, noen som finner frem det beste i oss selv. Et helt år med støtte, provokasjon, crazynes, det har vært helt fantastisk. «And by the way, I am fucking gorgeous».

 

​Jeg har deltatt på flere av Fay Empowerment eventer.

Jeg har blant annet tatt programmenene Boost ditt selvbilde 

og Female Leadership.

252474843_564320234643478_3426781420044982674_n.jpg
LuxuryInfluencers-Separator-1.png
251777513_801369303990668_4405769587493868259_n.jpg

Kirsten Anthonsen

Eventyr terapeut

Hos Fay har jeg lært å verdsette meg selv på en annen måte enn tidligere, jeg tåler bedre mine negative sider, ser de mer som et utviklingspotensiale.

Jeg vil anbefale Fays Empowermentprogram fordi det er faktisk slik at vi blir mer kraftfulle, vi styrker oss selv, vi tar mer hensyn til hvem vi er og hva vi selv ønsker å stå for, og det har vært veldig viktig for meg.

Fay er et oppkomme av entusiasme og har et stort engasjement og power for å gjøre kvinner kraftfulle og det engasjementet kan til tider være scary fordi hun fort råker områder man kanskje ikke er klar for. Men med litt tanke og refleksjonstid så viser det seg, i hvert fall for meg, at det har vært nyttig på sikt.

 

Hun kan sparke, men hun er utrolig omsorgsfull, hun er full av empati for de damene hun jobber med.

Det som skiller Fay fra andre kursleverandører er hennes engasjement. Hun har en spesiell utstråling og en fargerikhet som ikke bare er personligheten, men også hvordan hun kler seg og det viktigste fokuset hun har på kvinner og kvinners skjønnhet, sensualitet og seksualitet.

Jeg har deltatt på flere av Fays Empowerment eventer, jeg har gått Boost ditt selvbilde-Elsk deg selv, Superwoman og årskurset Female Leadership. Jeg har også tatt laser fordypningscoacning og jobbet med Fay gjennom et års coaching program. Dette har resultert i at jeg nå har egne eventer og kurs i eventyrterapi. Fay så mitt talent hele veiene.

LuxuryInfluencers-Separator-1.png
TRIBEBACK.jpeg

Heidi Erlandsen

Spesialsykepleier på Rikshospitalet og musiker

Hos Fay har jeg lært å være og elske meg selv for den jeg er, det er en prosess som tar tid og jeg er på god vei. Jeg har blitt mer bevisst og utfordret gjennom året og lært å holde fokus på det positive og mine ressurser.

Jeg vil anbefale Fays Empowerment program fordi du treffer damer som er i samme situasjon. Fay er konkret, utfordrende og engasjert. Hun hjelper deg til å finne din ressurs å få den til å blomstre og får frem det beste i hver og en.

Fay er engasjert, kunnskapsrik, intens på en god måte, flink til å ha fokus, å få oss til å holde fokus på det vi skal lære. Hun er direkte og utfordrende, men godt ment. Måten hun jobber på fører frem. Hun er raus og tilbyr hjemmet sitt for at vi skal få selvutvikling og være ilag med de andre på kurset. Hun klarer å få frem engasjement både når vi møtes fysisk og på nettet, hun gir seg ikke. Hun tar for seg hver og en og sier at nå er det din tur å snakke, det er unikt for henne.

Søsterskap betyr for meg at man er med andre damer man tør å være åpen og ærlig mot og med, der man tør å være hele seg. Man ser andre i samme situasjon og alle er i utvikling på sine områder og alle støtter hverandre. Uansett om det er det samme man er opptatt av eller om man har sine egne områder man trenger å utvikle seg på.

Jeg har deltatt på flere av Fays Eventer og har deltatt på programmene Boost ditt selvbilde -Elsk deg selv, Superwoman, Female Leadership og Dive into Success. Jeg har også endelig kommet meg på scenen og spilt musikk på fler av Fays eventer, jeg opptrår også alene.

251158440_298580325256128_5066752233804663073_n.jpg
LuxuryInfluencers-Separator-1.png
251732244_389580136181897_821372794559107290_n.jpg

Mari-Mette Graff

Leder for de overvektige i Norge.

Hos Fay har jeg lært at all kraften ligger i meg når det gjelder beslutninger om å sette og opprettholde alle grenser som er viktige for meg og ikke minst kraften jeg har til å drømme stort.

 

Jeg startet på Boost ditt selvbilde- Elsk deg selv, når jeg var på et vanskelig og sårbart sted i mitt liv. Hennes program har boostet meg rett på plass der jeg tilhører.

Jeg vil anbefale Fays Empowerment program fordi du er verdt det. Den muligheten som ligger i å bli enda mer kjent med deg selv, bli mer trygg på at det er du som har makten, det er så frigjørende og så empowering at det har åpnet et helt nytt sett av muligheter for meg.

Fay er en energibombe og et lys som viser vei i mørket. Hvis du kjenner deg litt usikker på hvordan du skal navigere i eget liv, ja da kan jeg virkelig anbefale Fay. Hun har kraft, energi, hun har tro på dine muligheter, dermed så gjenvinner du førsteplassen i ditt liv.

Jeg har deltatt på flere av Fays Empowerment eventer og jeg har gått på programmet Boost ditt selvbilde- Elsk deg selv, Superwoman og Female Leadership.

 

LuxuryInfluencers-Separator-1.png
TRIBEBACK.jpeg

Marie Gunnestad

Lege, driver eget legesenter i Bærum

Hos Fay har jeg lært å bli mer meg selv og at det er det som teller, hvis jeg finner ut hva som er meg så blir alt det rundt meg bra og det er så viktig.

På forhånd hadde jeg gledet meg, jeg hadde sett Fay på nettet og vært på event hjemme hos henne. Det å skulle ha et helt år med den energien hun bringer med seg gjorde at jeg hadde store forventninger og de ble innfridd og overgått.

Jeg vil anbefale Fays Empowerment program for alle kvinner. Det hun har å lære bort er utrolig viktig, det gir så mye til deg selv, vi er de viktigste personene i livet vårt. Hun lærer oss å stå i det og jo mer du kommer inn i det i løpet av året med Fay, jo mer ser du at det er det som teller, da faller de andre tingene på plass og du vil ta kjempe steg fremover.

Fay har det spirituelle i seg, jeg merker at hun tar imot bevissthet utenfra og at vi får en ekstra dimensjon i det hun lærer bort. Ved at hun går sånn inn i det så blir vi dratt inn i den energien og åpner for det mer og mer selv også.

Fay jobber først og fremst utfra intuisjonen, men hun er et oppkomme av fantastisk energi, engasjement som drar deg med og hun er personlig. Hun har en evne til å gå rett på, der bruker hun seg selv og intuisjonen sin slik at hun alltid nailer akkurat det du trenger fordi det kommer fra hjertet. Engasjementet for å hjelpe kvinner og hjelpe akkurat deg, det er hun veldig sterk og god på.

Jeg har deltatt på fler av Fays eventer og jeg har tatt Boost ditt selvbilde- Elsk deg selv og årsprogrammet Female Leadership. Nå er jeg også en teamleder i Dive into Success.

251732244_677495596988130_2511096550837472529_n.jpg
bg-1.jpg
FayHouse_red_horisontal.png

Meld deg på min e-postliste og hold deg oppdatert om mine kurser, eventer og produkter.

Du har nå muligheten til å bli bedre kjent med Fay og hennes arbeide, ved å delta på hennes gratis minikurs. Meld deg på under her, og få et innblikk i Fays Univers. Minikurset gir deg tips til økt selvbilde og egenkjærlighet. Slik at du via små inspovideoer fra Fay, får råd om hvordan du kan få frem din glede og urkraft.

FAY SKANDSEN

Anthon Walles vei 14 a 1337 Sandvika

Bankgiro:1503.86.71895

©2021, www.fayhouse.noTerms & ConditionsPrivacy Policy
bottom of page